25/08/2026 · admin · 6 phút đọc
ISSUING INVOICES FOR GIFTS – E-INVOICES: WHAT DO ACCOUNTANTS NEED TO KNOW?
Is It Necessary to Issue a Separate Invoice for Each Customer Receiving a Gift? According to Clause 1, Article 4 of Decree No. 254/2026/ND-CP, when selling goods or providing services, the seller is responsible for issuing and delivering an electronic invoice to the buyer. This requirement also applies to goods and services used for promotional […]
Đọc thêm